Boekhorst Advies

NVT

Social Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter

Nieuwe vestiging geopend

Nieuw in Oosterbeek:
Boekhorst Advies, specialist in hypotheken!

Per 1 januari 2015  aan de Veritasweg 1A in Oosterbeek (naast het Shell tankstation aan de Utechtseweg).

"Boekhorst Advies is een van de weinige echte specialisten op gebied van Hypotheken in Oosterbeek”, aldus Erik Boekhorst . In 2000 ben ik begonnen in dit vak, destijds ook in Oosterbeek bij het toenmalige Engelsing Makelaars, dus de cirkel is weer rond kan je zeggen.

Ik heb er bewust voor gekozen om een locatie te zoeken die ik deel met een makelaar, Niels van Wieman Makelaardij zat hier al. Wij kennen elkaar als oud collega's en tegenwoordig als goede vrienden. Dat maakt het werk gezellig en een stuk makkelijker, je weet van elkaar dat de kennis en kunde erg hoog ligt en wat je aan elkaar hebt. Ik verwijs mijn klanten dan ook met veel enthousiasme naar hem door.

Wat u van mij mag verwachten? 

Bij de meeste banken en tussenpersonen bent u een van de velen. Ik zorg er persoonlijk voor, dat vanaf het eerste moment van contact tot aan het moment bij de notaris uw hypotheek zo goed mogelijk geregeld wordt in een zo kort mogelijk tijdsbestek.

In 2009 was ik één van de 20 genomineerden voor de titel erkend hypotheekadviseur van het jaar door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH).
Onder alle ruim 13.000 erkend hypotheekadviseurs in Nederland wordt deze verkiezing jaarlijks gehouden.

Ik wil met iedere relatie graag een "click” hebben en op een ongedwongen, persoonlijke en spontane manier samen de voor jouw beste hypotheek regelen.
Voor mij betekent dit: "onafhankelijk, duidelijk en vertrouwd!”

Sinds 2013 wordt er geen provisie meer betaald door de banken en verzekeraars.     
Je zult dus zelf je kosten moeten declareren bij de klant. U betaalt ook geen afsluitprovisie meer. Vanaf de start van mijn bedrijf ben ik dit al gaan doen, zo weet u dus zeker dat er geen verborgen kosten meer zijn.

Daarom ook de slogan, berekend op de toekomst!