Boekhorst Advies

NVT

Social Media Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter

Wat klanten vinden:

Duidelijk en helder advies

10,0

Duidelijk en helder advies, waarbij alle onderdelen aan bod zijn gekomen. De gesprekken gingen informeel en indien we vragen hadden, was er altijd ruimte voor duidelijke uitleg/ toelichting waarbij de adviseur zijn vakkennis goed op ons over bracht.Het communiceren/schakelen ging op een prettige, zeer snelle wijze. Een echte aanrader voor als je gedegen advies wenst.

Ted van Kesteren


zeer persoonlijk advies en zeer snel

10,0

Boekhorst Advies levert persoonlijk advies kijkt echt naar je eigen wensen en doet echt moeite iets goeds te vinden,verder word alles zeer snel geregeld,hij belt of mailt vrijwel direct terug op je vragen. Daarnaast zonder tussenpersoon en dus direct zaken doen met banken,maar ook emt werkgever indien nodig hij belt ze zelf.
Inge Meijer


Duidelijk en vriendelijk
8,0

Boekhorst Advies Goed en duidelijk advies gehad. Lijkt betrouwbaar en kan zich goed inleven in de situatie van de klant. Wel een beetje snelle prater, maar als je snel kan luisteren is alles duidelijk.
Anoniem
  
Reactie Boekhorst Advies
Geachte relatie, bedankt voor uw positieve beoordeling. Ik geeft altijd aan tijdens het gesprek dat wanneer het te snel gaat of niet duidelijk is u dat aan moet geven dan gaan we een "versnelling lager". Gelukkig was het u allemaal duidelijk ondanks dat ik kennelijk toch wat te snel gesproken heb. Ik zal proberen hier in de toekomst naar mijn klanten nog meer rekening mee te houden!
Dhr. E.J.G. Boekhorst

 

Prettige en eerlijke manier van adviseren.
9,0

Wij kunnen dit kantoor zeker aanbevelen! De manier van adviseren hebben wij ervaren als prettig, eerlijk en betrokken. Naast het heldere verhaal was het ook heel fijn dat uitgebreid de tijd werd genomen om al onze vragen te beantwoorden en mee te denken over wat het beste aansluit bij onze wensen/situatie. Wij zijn erg tevreden!
Jerrel Hokstam & Linda KoningsGoed en correct geholpen, zaak was snel rond.
8,0

Ik kan het kantoor aanbevelen vanwege het snelle handelen en het duidelijk uitleggen van de vaak ingewikkelde hypotheek zaken.
A. H. Nieumantransparant en helder advies.
9,0

Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat er heel goed gekeken wordt naar jouw situatie en je weet daarna heel goed wat je netto te wachten staat
R.van DitshuizenGoed advies, betrokken.
8,0

Goed advies, betrokken. Luistert naar persoonlijke mening van klant.
AnoniemGoed en professioneel geholpen!
10,0

Denkt mee met mogelijkheden die passen bij persoonlijke situatie en wensen voor de toekomst en de afstemming van het product daaraan. Goede uitleg bij onduidelijkheden.
WeltenVooruitziende blik.
9,0

De situatie goed inschatten en daarop direct reageren, het zich kunnen verplaatsen in kopers die geen verstand van zaken hebben en het zeer duidelijk onder woorden brengen van de mogelijkheden.
s.e. visscherGoed, duidelijk en eerlijk advies.
9,0

Erik Boekhorst is duidelijk in zijn uitleg. Hij neemt de tijd om alle details met je door te spreken. In ons geval moest de hypotheek binnen 2 maanden rond zijn en hij heeft er zijn uiterste best voor gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Hij is erg snel en volledig bij het insturen van de gegevens. Bij een volgend financieel advies zouden wij zeker weer bij Boekhorst Advies aankloppen.
Taco pijnappelGoed en duidelijk advies.
9,0

Neemt de tijd en het advies is duidelijk. Je krijgt een goed antwoord op je vragen en is bereikbaar voor vragen.
Ruud SpeijdelGoed en duidelijk advies.
8,0

Boekhorst Advies heeft ons goed geholpen met ons eerste huis. Hij neemt de tijd om je te helpen. Wij hebben samen met Erik Boekhorst een hypotheek uitgezocht die bij ons paste. We kregen een duidelijk advies en een zeer goede service . Ook heeft Boekhorst Advies ons geholpen met verzekeringen welke bij ons paste. Al met al zijn wij dik tevreden.
GeurtsenHuidige hypotheek omgezet in een andere vorm.
9,0

Grondig, gedegen, vasthoudend, professioneel, deskundig, vriendelijk, komt afspraken na.
Anoniem